More about us

Фирма СТРОМ 21 ООД е основана през 1998 г. с основен предмет на дейност производство на сухи строителни смеси. Фирмата се развива с изключително бързи темпове и за кратък период от време достига водещи позиции в производството на строителни смеси, бои и мазилки. За СТРОМ 21 ООД е от изключително значение да разбира и удовлетворява нуждите и желанията на своите клиенти, като им предоставя високо качество и спестява тяхното време. Именно поради тази причина от деня на своето създаване до днес фирмата непрекъснато инвестира в разработването на висококачествени строителни материали и на иновативни продукти. Ние обичаме природата и затова я пазим чиста като произвеждаме екологично чисти строителни материали, които са напълно безвредни както за човешкото здраве, така и за околната среда. СТРОМ 21 ООД – ние се борим за нещата, в които вярваме!

Ние постигаме визията на компанията като създаваме организация, работеща като един жив организъм, който отговаря и се адаптира към нуждите на пазара и хората, работещи с нас. Това става с помощта на мотивиран и висококвалифициран екип, съвременен мениджмънт, фокус към човешките ресурси и коректно партньорство. Ние вярваме в нашите възможности и ние сме:

• адекватни – към пазара и неговите очаквания;
• надеждни – нашите думи не са просто твърдение, каквото кажем го правим;
• новатори – в името на високото качество опитваме всички начини, дори и най-нетрадиционните;
• упорити – каквото започнем, полагаме усилия да го завършим докрай; когато имаме проблем, търсим начин да го разрешим.

Ние сме и продължаваме да бъдем компания, която всяка година създава нови продукти. Нашите постижения имат изключително кратък път до своята реализация на пазара. Ние ежедневно доказваме, че нашите клиенти и партньори са едно ниво над останалите, защото те разчитат на качествено обслужване, към което другите се стремят. В СТРОМ 21 ежедневно работим, за да превърнем компанията в най-привлекателното работно място в отрасъла свързан с производството на строителни смеси, бои и мазилки в България и региона. Обликът и поведението на нашия екип отговарят напълно на очакванията на нашите клиенти и са в съответствие с духа на марките, които произвеждаме. За нашите клиенти ние сме достъпни, на разположение, отговорни, полезни и заслужаващи доверие.

Хората се присъединяват към нас поради много различни причини. Някои, защото променяме пазара за строителни материали в България и в региона, в който живеем по уникален начин, ежедневно и системно разрешаваме проблеми и създаваме решения свързани с довършителните работи в строителството. Други заради начина, по който се грижим за нашите служители и ги насърчаваме да дават най-доброто от себе си. Или може би, защото искат да получат стабилна основа и безценен опит в началото на своята кариера. Или просто, защото искат да се чувстват уважавани и да знаят, че техните постижения са важни и имат значение. В СТРОМ 21 работим, защото обичаме работата си и влагаме своята душа в това, което правим. Мислим и взимаме решения и не се страхуваме да поемаме рискове. Нашата роля е да бъдем помощ и вдъхновение за нашите клиенти. За да успяваме имаме нужда от нови таланти – хора, които са бизнес ориентирани и умеят да изслушват клиентите. Хора, у които предизвикателствата събуждат борбения дух и иновативността.

В комуникацията ни, свързана с продукта, марката и клиента държим на обхватната информация и ясна структура, на запомнящия се начин на изразяване, на честността и прозрачността. Ето защо уникалната позиция на СТРОМ 21 се фокусира върху възможностите за клиента да открие всичко на едно място – пълно решение за довършително ремонтните работи. Това, което компанията предлага, е базирано на опита всеобхватно решение и отговор на всички строителни въпроси.

За да спомогнем опазването на природата ние започнахме да произвеждаме екологично чисти бои и мазилки. Но това не е достатъчно. Затова ден след ден се учим да живеем все по-екологосъобразно и да пестим природните ресурси. Като част от работната ни етика сме приели следните правила:

• Пестим хартия. Стараем се да не принтираме, без да е наистина наложително. Принтираме двустранно и на листове “втора употреба”.
• Използваме платнени кърпи за ръце вместо хартиени.
• Разделно събираме отпадъците. И разделно ги изхвърляме.
• Насърчаваме колегите, които идват на работа с велосипед или пеша.
• Разработваме собствени еко проекти.
• Пестим енергия! Изключваме компютрите и гасим лампите в края на работния ден, използваме енергоспестяващи крушки;
• Не използваме найлонови торби при пазаруване и не консумираме с пластмасови прибори;
• Имаме растения в офиса! Повече растения, по-чист въздух на работното място.
• Ние сме все още в процес на създаване на зелени навици, като нашата позиция е да помагаме, пестейки енергия и природни ресурси. Грижата за планетата е отговорност на всеки и можем да помогнем за нейното опазване, като живеем по-съзнателно.

В дейността си се стремим да останем верни на традицията на произвежданите от нас марки. Така клиентите ни получават потвърждение за правилността на своя избор в полза на произвежданите от нас продукти и марки.

Най-важните ценности за нашата фирма са удовлетвореността на клиентите, качественото управление и адекватното присъствие на пазара. Това е насочеността на нашaтa фирмена стратегия.

100% quality

STROM 21 Ltd. was founded in 1998 with main activity is production of dry building mixtures. The company is developing very apace and in a short period of time achieved a leading position in the manufacture of mortars, paints and plasters.

876 satisfied clients

For STROM 21 Ltd. is very important to understand and satisfy the needs and aspirations of our clients by providing them with high quality and saves their time.

65 products

The company is developing very apace and in a short period of time achieved a leading position in the manufacture of mortars, paints and plasters.

If you like, you can contact us right now! Contacts